top of page
Face mask

Neoderma facial

Neoderma Sense facial en Neoderma Hydro facial

NEODERMA SENSE FACIAL

Woman grooming her face

De Neo-Sense facial wordt toegepast bij de volgende huidproblemen:

 • Delicate en voor couperose gevoelige huid

 • Droge en vochtarme huid

 • Fijne lijntjes en rimpels​

Facial

OVER DE BEHANDELING

Neoderma Sense facial

De Neo-Sense behandeling, werkt effectief als de redder van de gevoelige huid die is ontwikkeld om roodheid, ruwheid en droogte te verlichten. Zeewieren en plantenextracten bieden samen hun verzachtende eigenschappen aan de tere couperose-gevoelige huid en zorgen voor een zijdezachte, ontspannen huid en beschermen deze tegen fijne lijntjes en rimpels, droogte en andere externe agressies. Ook kun je de Neo-Sense op elk gewenst moment in het jaar krijgen. Je kunt je op elk gewenst moment laten behandelen met de Neo-Sense.

 

Onze ervaren Skin experts bekijken ieder geval afzonderlijk. Afhankelijk van je wensen en je huidproblemen stellen zij samen met u een persoonlijk behandelplan op. We raden aan om één of twee keer per maand een Neo-Hydro facial te doen. De Neo-Hydro is prachtig te combineren met de Bio-peelings om de behandelingen af te wisselen. Daarnaast is het belangrijk om een mooi en langdurig resultaat te krijgen en te behouden om de producten die aansluiten op de behandeling en uw huid ook thuis te gaan gebruiken.

Door de toevoeging van de Neoderma Blue Blood gel in de behandeling krijgt de huid ook boost op het gebiedt van vitamine B5, A en E.

De Neo-Sense is geschikt voor de volgende huidtypes:

 • Normale huid

 • Droge huid

 • Gevoelige huid

 • Gemende huid

NEODERMA HYDRO FACIAL

opt_404A1025.jpg

De Neo-Hydro facial wordt toegepast bij de volgende huidproblemen:

 • Delicate en voor couperose gevoelige huid

 • Droge en vochtarme huid

 • Fijne lijntjes en rimpels

OVER DE BEHANDELING

Neoderma Hydro facial

De Neo-Hydro behandeling, is ideaal voor het aanvullen van verloren vocht in de huid en voor het verbeteren van ongemakken en droogte. Zeewieren en essentiële aminozuren bieden hun exclusieve hydraterende eigenschappen die vochtverlies voorkomt en het afweermechanisme van de huid in stand houdt. Na deze behandeling zal de huid een stralend niveau van hydratatie, glow en jeugdigheid bereiken.

Ook kun je de Neo-Hydro op elk gewenst moment in het jaar krijgen. Je kunt je elk gewenst moment laten behandelen met de Neo-Hydro. Onze ervaren Skin experts bekijken ieder geval afzonderlijk. Afhankelijk van je wensen en je huidproblemen stellen zij samen met jou een persoonlijk behandelplan op.

 

We raden aan om één of twee keer per maand een Neo-Hydro facial te doen. De Neo-Hydro is prachtig te combineren met de Bio-peelings om de behandelingen af te wisselen. Daarnaast is het belangrijk om een mooi en langdurig resultaat te krijgen en te behouden om de producten die aansluiten op de behandeling en uw huid ook thuis te gaan gebruiken.

Door de toevoeging van de Neoderma Blue Blood gel in de behandeling krijgt de huid ook boost op het gebiedt van vitamine B5, A en E.

De Neo-Hydro is geschikt voor de volgende huidtypes:

 • Normale huid

 • Droge huid

 • Gevoelige huid

 • Gemende huid

Applying Face Cream
optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

NEODERMA

We werken met uniek producten

Neoderma gebruikt geen synthetische kleurstoffen, parabenen, minerale olie en paraffine en er wordt alleen gebruik gemaakt van allergeenvrije parfum.

Laat jouw huid stralen! 

bottom of page