top of page
Face mask

Fruitzuur / chemische peeling

Fruitzuur / chemische peeling Celestetic

Celestetic fruitzuur / chemische peeling

Huidverbeterebde nachtcreme

De Fruitzuur peeling kan verschillende huidproblemen aanpakken in 1 behandeling:

  • Delicate en voor couperose gevoelige huid, sensitive peel

  • Droge en vochtarme huid, hydra peel

  • Fijne lijntjes en rimpels​, anti-aging peel

  • Acne huid, pure peel

  • Pigmentvlekken, whitening peel

En tot slot een vitamine booster en vitamine C peel. 

Het fijne van deze fruitzuur peeling is dat je ze het hele jaar door kan doen!! Dus ook in de zomer maanden.

Facial

OVER DE BEHANDELING

Bij Bloomiing Skin Boutique geloven we in het belang van opbouwende fruitzuur / chemische peelings die je huid vernieuwen zonder dat de vellen eraan hangen.

Onze professionele behandelingen verwijderen dode huidcellen, stimuleren de collageen productie en verbeteren de textuur en helderheid van je huid. Door regelmatig gebruik van fruitzuur / chemische peelings kan je genieten van een gezonde en stralende teint.

 

We bieden dan ook een breed scala aan fruitzuur  / chemische peelings, elk met hun eigen unieke formule en werking.

Van hydraterende peelings tot whitening peelings, peelings voor acne en anti-aging peelings, er is voor ieder huidtype en huidprobleem een geschikte chemische peeling beschikbaar. 

Het verschil tussen chemische en biologische peelings zit voornamelijk in de ingrediënten en de werking van de peeling. Chemische peelings werken van buiten (huidbarrière) naar de dermis en kunnen een meer intense exfoliatie veroorzaken, terwijl biologische peelings vaak milder zijn en van de dermis naar buiten werken.

Wat doen fruitzuur / chemische peelings!!!

Peel 2 (4).png

Wat doen chemische peelings precies?

 

Chemische peelings kunnen toegepast worden op zowel het gezicht als het lichaam, ze verhogen de effecten van andere gelaatsverzorgingen zoals microneedling. Daarnaast worden andere bijwerkingen aanzienlijk verminderd voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

De peelings van celestetic exfoliëren de huid grondig zonder ze te beschadigen.

Ook kan een behandeling volledig worden gepersonaliseerd door het ruime aanbod aan verschillende peelings, naargelang het huidtype en de gewenste resultaten van de klant.

OVER DE BEHANDELING

Fruitzuur / chemische peeling

Elk huidtype is uniek en daarom bieden wij bij Bloomiing Skin Boutique fruitzuur / chemische peelings met verschillende bestanddelen en werkingen.

Of je nu een hydratatie peeling nodig heeft om je droge huid te voeden, een sensitive peeling om je gevoelige huid te kalmeren, of een whitening peeling om donkere vlekken te verminderen, wij hebben de juiste behandeling voor jou.

 

Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste peeling voor jouw specifieke huidtype. Een fruitzuur / chemische peeling kan worden toegepast voor verschillende doeleinden, waaronder het verminderen van rimpels, pigmentvlekken, acne, littekens en het verbeteren van de algehele huidtextuur en -teint.

 

Onze ervaren huidspecialisten kijken per persoon welke fruitzuur / chemische peeling het meest geschikt is en stellen samen met jou een behandelplan op dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en huidconditie.

Met onze fruitzuur / chemische peelings bieden we een krachtige en gepersonaliseerde oplossing voor diverse huidproblemen, zonder dat daarbij de huid gaat vervellen. 

Kom daarom altijd eerst voor een intake gesprek naar de beautysalon. Zodat je wensen besproken kunnen worden. 

Het is van belang de juiste producten voor thuis te gebruiken zodat we het mooiste en hoogst mogelijke resultaat kunnen behalen.

Applying Face Cream
Bloomiing foto salon

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

bottom of page