top of page
Scarred Leg

Littekenverbetering

Littekenbehandeling met Microneedling

OVER DE BEHANDELING

Veel soorten littekens – waaronder acne littekens, atrofische littekens en chirurgische littekens – kunnen worden aangepakt en verbeterd.

Microneedling is daarom ook een goede aanvulling na een chirurgische ingreep, voor het verminderen en verzachten van littekens na bijvoorbeeld een ooglidcorrectie, facelift of een buikwandcorrectie.

 

Het is belangrijk gelijk nadat de wond dicht is te beginnen met litteken behandeling.

Let op

Dit kan en zal ook gecombineerd worden met bindweefselmassage.

 

Na 2 jaar is het litteken volgroeid en kun je nog maar weinig veranderen.

 

Kijk voor de contra-indicaties bij Microneedling (graag onder het woord microneedling een verwijzing naar de contra-indicaties onder microneedling)

Skin Care
optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Tevredenheidsgarantie

De oplossing voor drukbezette vrouwen, dames & heren. Wilt u minder tot geen tijd meer te hoeven besteden aan uw persoonlijke verzorging, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb al talloze klanten geholpen zodat zij lekkerder in hun vel zitten en zich zelfverzekerder voelen.​

Ik werk nauw samen met elke klant om exact te begrijpen waar de klant naar op zoek is, zodat de juiste resultaten kunnen worden bereikt.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

bottom of page