top of page
opt_bio_peeling_neoderma.jpg

Kruidenpeeling

Neoderma Kruidenpeeling en
Neoderma Marine-Enzym peeling

Neoderma Kruidenpeeling / Bio-Peeling: Floret en Earth

Acne_onzuivere huid_Doffe huid en gebrek aan glow_Pigmentvlekken_Couperose_Rosacea_Keratosis Pilaris

Bio-Peelings worden toegepast bij de volgende huidproblemen:

· Acne / onzuivere huid

· Doffe huid en gebrek aan glow

· Pigmentvlekken

· Couperose

· Rosacea

· Keratosis Pilaris

· Huidveroudering

· Ongelijkmatige teint

· Striae en Litteken behandeling

acne gevoelige huid behandelen met fruitzuurpeeling

OVER DE BEHANDELING

Neoderma Kruidenpeeling

De Kruidenpeeling is voor iedereen geschikt. Voor mannen en vrouwen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam. Deze peeling is geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid. Daarnaast is de Kruidenpeeling toepasbaar op alle huidtypen, van de vochtarme tot vette huid.

Ook kun je de Kruidenpeeling / Bio-Peeling op elk gewenst moment in het jaar krijgen, ook gedurende de zomermaanden. Je kunt je eenmalig laten behandelen met de Bio-Peeling, of langduriger in een kuurvorm. Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie en je huidproblemen. Onze ervaren huidspecialist bekijken ieder geval afzonderlijk. Afhankelijk van je wensen en je huidproblemen stellen zij samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Vaak levert een Bio-Peeling kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling. Daarnaast is het belangrijk om een mooi en langdurig resultaat te krijgen en te behouden om de producten die aansluiten op de behandeling en je huid ook thuis te gaan gebruiken.​

Veel mensen hebben last van een onzuivere huid. Een onzuivere huid kenmerkt zich ook vaak door acne en grove poriën. Hierdoor ziet de huid er vaak dof en vlekkerig uit. Dit heeft onder andere te maken met een trage(re) cel vernieuwing van de huid. Hierdoor blijven de dode of beschadigde huidcellen langer op de huid aanwezig. Deze Chinese kruidenpeeling of bio peeling is ontwikkeld door een

dermatoloog / kosmetoloog, en is gebaseerd op een combinatie van algen, planten ingrediënten en essentiële oliën. Al na één Bio-Peeling behandeling zie je duidelijk resultaat. Je huid ziet er meteen veel egaler, en stralender uit. 

De behandeling duurt ca. 45 minuten. Er kan gekozen worden voor een eenmalige toepassing of in kuurverband.


Voor een langdurig resultaat kunnen alle behandelingen worden geïntensiveerd met de producten van Neoderma voor thuis.

Hoe werkt een Chinese kruiden kruidenpeeling?

Wij masseren je huid eerst goed in met de Neoderma Kruidenpeeling / Bio-Peeling. Deze peeling is biologisch en bestaat daarom alleen uit natuurlijke producten zoals algen, planten en kruidenextracten. Het heeft een vrij specifieke geur, vaak vergeleken met de geur van nat hooi.

 

De peeling bevordert de cel vernieuwing en de productie van collageen en elastine in de huid. Ook verbetert het de bloedcirculatie en normaliseert het de productie van talg, de immuniteit en alle functies van de huid.

Direct na de eerste behandeling zie je al resultaat. De huid ziet er mooier en gezonder uit, en dit zal in de dagen na de behandeling alleen nog maar meer verbeteren. Als je last hebt van heftige acne, kan het zijn dat de acne vlak na de behandeling even een stuk erger wordt. Dit is normaal en nodig om daarna weer te kunnen verminderen.

De Bio-Peeling Floret peeling voor iedereen geschikt?

De Bio-Peeling Floret is geschikt voor de volgende huidtypes:

 • Normale huid

 • Droge huid

 • Gevoelige huid

 • Vette huid

 • Gemende huid

Kruidenpeeling voor en na.png
Kruidenpeelingg 4 behandelingen.png
De Bio-Peeling Earth peeling voor iedereen geschikt?

De Bio-Peeling Earth is geschikt voor de volgende huidtypes:

 • Normale huid

 • Droge huid

 • Vette huid

 • Gemende huid

Neoderma Marine-Enzym Peeling

Marine-enzym peeling

De Marine-Enzym wordt toegepast bij de volgende huidproblemen:

 • Doffe huid en gebrek aan glans

 • Fijne lijntjes en rimpels

 • Verstevigend

OVER DE BEHANDELING

Neoderma Marine-Enzym Peeling

Marine-Enzyme behandeling is speciaal ontworpen om huid mild maar effectiefte exfoliëren. Door de unieke werking van zee-enzymen, plant-en-kruidenextracten en een professionele peeling, verwijdert het de dode huidcellen van de bovenste huidlagen, waardoor de pH in balans blijft en er een natuurlijke glow van een schone huid ontstaat.

Ook kun je de Marine-Enzyme op elk gewenst moment in het jaar krijgen, ook gedurende de zomermaanden. Je kunt je eenmalig laten behandelen met de Neoderma Marine-Enzyme, of langduriger in een kuurvorm. Dit is afhankelijk van je persoonlijke situatie en je huidproblemen. Onze ervaren Skin experts bekijken ieder geval afzonderlijk. Afhankelijk van je wensen en je huidproblemen stellen zij samen met jou een persoonlijk behandelplan op.

 

Vaak levert een Marine-Enzyme kuur betere resultaten op dan een eenmalige behandeling. Voor optimaal resultaat wordt het Marine-Enzyme één tot twee keer per week gebruikt zoveel als nodig is. 

De behandeling duurt ca. 45 minuten. Er kan gekozen worden voor een eenmalige toepassing of in kuurverband.


Voor een langdurig resultaat kunnen alle behandelingen worden geïntensiveerd met de producten van Neoderma voor thuis.

Wil je echt alles uit 1 behandeling halen dan biedt Bloomiing de combinatie Marine-Enzym en microneedling aan. Deze behandeling heet Ultimate Glow. Vraag ernaar bij u Skin expert.

Skincare
Voor wie is de Marine-Enzym peeling allemaal geschikt?

De Marine-Enzym is geschikt voor de volgende huidtypes:

 • Normale huid

 • Vette huid

 • Gemende huid

Neoderma gezichtslotion. Elk huidtype
optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

bottom of page