top of page
opt_microneedling_1.jpg

Microneedling

Microneedling is geschikt voor alle huidtypes

MICRONEEDLING LOST PROBLEMEN OP

opt_couperose.jpg

De huid in de diepte wordt vernieuwd zonder oppervlakkige schade!!

Microneedling wordt toegepast bij de volgende huidproblemen:

•    Doffe huidskleur

•    Haarproblemen en alopecia

•    Fotoveroudering

•    Rimpels en Fijne lijntjes

•    Huidverslapping

•    Vergrote poriën

•    Pigmentvlekken

•    Oneven huidskleur

•    Littekens (acne)

•    Striae

OVER HET MERK DERMEDICS

DERMEDICS® is een medical grade cosmeticamerk ontstaan in 2010 met hoofdkantoor in Polen. Oorspronkelijk focuste DERMEDICS® zich voornamelijk op schoonheidsspecialisten, maar na korte tijd werd het ook gebruikt door artsen, dermatologen en cosmetologen. Onze producten bevatten een unieke mix van de beste ingrediënten die het vermogen hebben om de huid te genezen op het niveau van dermatologie en esthetische geneeskunde. Om die reden worden onze producten ook dermocosmetica of cosmeceuticals genoemd. DERMEDICS® wordt gecreëerd door artsen, apothekers en biotechnologen, welke ondersteund worden door cosmeticaspecialisten van over de hele wereld. Vandaag is DERMEDICS® wereldwijd verspreid en dankzij de unieke doeltreffendheid werd het in korte tijd één van de meest gewilde huidverzorgingsmerken in de professionele schoonheidsindustrie. Alle producten zijn gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologieën en bevatten de meest innovatieve actieve ingrediënten.

dermedics logo.jpeg

OVER DE BEHANDELING

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Nieuwe collageen en elastine maken de huid steviger, gladder en strakker. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

MICRONEEDLING

Ben je op zoek naar een effectieve en natuurlijke manier om je huid te verbeteren? Dan hebben wij dé behandeling voor je! Met microneedling kunnen we namelijk de huid verbeteren zonder dat daar injecties, invasieve behandelingen of een lang herstel bij komen kijken.

 

Microneedling is een veilige, niet-invasieve behandeling die je huid op natuurlijke wijze stimuleert om zichzelf te vernieuwen. Door het gebruik van microscopisch kleine naaldjes worden er gecontroleerde microperforaties gemaakt in de bovenste laag van de huid. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid steviger, gladder en stralender wordt. Met microneedling kunnen we o.a. acnelittekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken, grove poriën en een doffe huid verbeteren.

 

Microneedling is geschikt voor alle huidtypen en kan eigenlijk worden toegepast op het gehele lichaam. Het meest behandelen we het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, maar microneedling is ook uitermate geschikt voor het behandelen van littekens en huidveroudering elders op het lichaam.

 

Onze huidspecialist is getraind in de nieuwste Microneedling technieken en werkt met een prachtige Microneedling pen om optimale resultaten te garanderen. We begrijpen dat elke huid uniek is, daarom wordt elke behandeling specifiek afgestemd op jouw behoeften en huidconditie. Of je nu een snelle opfrissing wilt of een intensievere kuur, wij bieden behandelingen op maat die aansluiten bij jouw wensen en doelen.

 

Al na een enkele microneedling behandeling zul je resultaat zien en voelen. Je huid wordt gladder, strakker en stralender. Maar het beste moet nog komen! In de weken na de behandeling zal de collageen productie verder toenemen en zul je merken dat je huidstructuur verbetert, pigmentvlekken verminderen en littekens vervagen. Dus een beetje geduld heb je wel nodig, maar dat geduld zal dubbel en dwars beloond worden.

De behandeling is niet voor iedereen geschikt, de contra indicaties zijn:

•    Actieve acne
•    Pas alcohol geconsumeerd
•    Allergieën voor een component van de mesoserums
•    Bloedstollingsproblemen
•    Botox in de te behandelen zone (minimaal 3 weken tussen de behandelingen)
•    Kanker
•    Verzwakt immuunsysteem
•    Huidziektes
•    Zwangerschap en borstvoeding
•    Herpes of wratten
•    In behandeling bij de dermatoloog (bijvoorbeeld isotretinoïne smeren of slikken)

Wellness center
Wat kunt u na een microneedling behandeling verwachten:
  • Tot 24 uur na de behandeling roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling van de huid.

  • 1 tot 2 dagen na de behandeling milde roodheid, verdwijnende bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak en/of droog gevoel.

  • 2 tot 3 dagen na de behandeling verminderde roodheid, verdwijnende zwelling, verminderde jeuk en mogelijk lichte schilfering.

  • 3 tot 4 dagen na de behandeling mogelijk ziet de huid er strak en/of droog uit.

  • 4 tot 5 dagen na de behandeling is de huid hersteld en functioneert normaal.

INTAKE GESPREK EN HUIDANALYSE
boek Explore your skin

Voor het eerste consult zal een medisch voorgeschiedenisformulier worden ingevuld om te bepalen of u in aanmerking komt voor Microneedling. Sommige van de bovengenoemde redenen betekenen niet automatisch dat u deze procedures niet kunt ondergaan. 
Voor sommige medische aandoeningen is alleen een verklaring van uw huisarts of specialist nodig waarin u toestemming geeft voor de procedure. Bij andere risicovolle aandoeningen kan het nodig zijn dat de cliënt een verklaring van afwijzing van aansprakelijkheid ondertekent als hij of zij de procedure toch wil ondergaan.

Microneedling is breed inzetbaar, heeft een minimale downtime en elk deel van het lichaam kan behandeld worden.

Met Microneedling pakken we de ongemakken van huidverouderingsverschijnselen aan, zoals een doffe huid, pigmentvlekjes, verlies van veerkracht en stevigheid en een grove structuur. Doordat de naaldlengtes kunnen worden afgestemd per regio is het zelfs mogelijk – in tegenstelling tot laserbehandelingen - om veilig de huid rondom de ogen te behandelen. Fijne lijntjes verzachten en huidverslapping bij de ogen wordt hierdoor tegengegaan.

Microneedling is een zeer veilige behandeling en ook goed geschikt voor een meer gepigmenteerde of pigmentgevoelige huid zoals post-inflammatoire hyperpigmentatie.

optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

bottom of page