top of page
Bloomiing foto salon

Over Ons 

Bloomiing Skin Boutique biedt een moderne, klinische en privé setting voor al jouw behoeften

MIJN VERHAAL

Sylvia-bloomiing-skin-boutique-loosdrecht
  • Facebook
  • Instagram

Maak kennis met Sylvia

Welkom bij de Bloomiing Skin Boutique. Ik ben oprichtster en eigenaresse van de de Skin boutique en PMU company sinds 2018. Ik werk volgens de allernieuwste methoden en technieken op het gebied van permanente make-up (PMU). Een vorm van make-up die op heel veel gebieden het verschil kan maken. Dat weet ik als geen ander. 

​In mei 2017 kreeg ik te maken met borstkanker. Door chemotherapie verloor ik mijn haar, wimpers en wenkbrauwen. Daarmee verloor ik ook de uitdrukking in mijn gezicht en mijn zelfvertrouwen. Ik was toen erg blij dat er semi permanente make-up bestond. Hierdoor kreeg ik mijn wenkbrauwen weer terug waardoor ik nu als geen ander weet hoe belangrijk het is om je fijn en zelfverzekerd te voelen. 

Na mijn ziekte heb ik mijzelf beloofd alleen nog maar dingen te doen waar ik mij goed bij voel, ik wilde daarom niet meer terug in mijn baan als financieel medewerker. Wat ik wel fijn vond was het werken met mijn handen en uiterlijke verzorging. Ook vind ik het heerlijk om met mensen te werken, daarom besloot ik mijn passie te volgen en begon ik mijn eigen salon. 

Op de eerste dag werd mij alles duidelijk… Dit vak is voor mij weggelegd! Mijn lerares vond mij een natuurtalent en het mooiste compliment dat u mij kunt geven is dan ook dat u een goed gevoel heeft en dat u het een mooi resultaat vindt. 

Ik wil mijn klanten bewust maken van de mogelijkheden om je huid zolang mogelijk strak en elastisch te houden. En dat permanente make-up (PMU) een manier is om er blijvend verzorgd uit te zien. Ik wil ze in laten zien dat ze zelf ook belangrijk zijn.

Bij mij in de schoonheidssalon staat naast kwaliteit een persoonlijke en warme sfeer voorop. Ik adviseer, behandel en luister waardoor ik de afgelopen vijf jaar een ruim klantenbestand aan trouwe klanten heb opgebouwd. In de toekomst wil ik ook graag andere startende schoonheidsspecialisten opleiden, zodat ook zij de kans krijgen om te groeien. 


Ik heb mij bedrijf opgericht met maar een doel: huidverbeterende behandelingen effectief en veilig te maken voor iedereen. Al mijn behandelingen en producten zijn medisch verantwoord en ik ga ervoor om de verwachtingen van mijn klanten te begrijpen en te overstijgen. Klaar om een mooie samenwerking aan te gaan?

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Het bewaken en verbeteren van alle vormen van kwaliteit binnen BLOOMIING SKIN BOUTIQUE is een continue proces. 

Diploma's en certificaten

Onika certificaat_pmu_permanente make-up_cat eyes shading_bloomiing-skin-boutique-loosdrecht

ONZE GELUKKIGE KLANTEN

Semi permanente make-up
Semi permanente make-up
Semi permanente make-up
Semi permanente make-up
Semi permanente make-up
bottom of page