top of page
Skin booster PRX-T33_peeling.jpg

PRX-T33 Peeling / skin booster

DIRECTE BOOST EN NATUURLIJKE ANTI-AGING

NO NEEDLE BIOREVITALISATIE

Skin booster PRX-T33 behandeling.jpg
PRX-T33_LOGO-2019.png

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid een flinke oppepper krijgt en straalt van gezondheid. Het is een eenvoudige en snelle behandeling waarna je het resultaat al direct in de spiegel ziet: een mooie, gezonde huid met een langdurige glow!

 

De algehele stevigheid en elasticiteit van de huid neemt toe terwijl de huidskleur wordt geëgaliseerd en de huid diep wordt gehydrateerd: PRX-T33 geeft onmiddellijk resultaat zonder enige “downtime” of bijwerkingen zoals vervelling of verkleuring. Dat wil jij toch ook?

​Wanneer je de Skin booster combineert met met Microneedling zul je nog mooiere en betere resultaten behalen.

OVER DE BEHANDELING

Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, huidverjonging op een natuurlijke wijze en het verbeteren van de huidstructuur door middel van een verfijnde peeling. PRX-T33 is een veilige behandeling om de totale conditie van de huid direct te verbeteren.

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe verjongingsproces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen op wat voor manier dan ook.

Het allergrootste voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels: biorevitalisatie. Deze natuurlijke manier van huidverbetering en huidverjonging is de allernieuwste trend binnen de skincare industrie: de wens naar een gezonde huid zonder complicaties is ongekend groot. Bij Bloomiing Skin Boutique bieden we huidverbetering en anti-aging aan van het hoogste niveau en zijn trots PRX-T33 te mogen aanbieden bij onze klanten.

Skin Booster:

revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule:

voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie een

optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de

huid. Wil je echt het allerbeste uit de behandeling halen dan adviseer ik 6 behandelingen gecombineerd met Microneedling. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect

stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie,

microneedling, injectables, PRP, draadlift etc.

Nabehandeling & effect-versterkend:

de WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na

de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling.

Elke keer na de behandeling zul je al verschil zien. Maar na een paar maanden is het daadwerkelijke effect pas echt zichtbaar.

Beide behandelingen zijn 6 sessies in combinatie met Microneedling

SAMEN MET MICRONEEDLING

PRX Therapy en Microneedling zijn twee behandelmethoden die afzonderlijk voor veel huidproblemen kunnen worden ingezet. Door deze twee te combineren zorgt het synergetische effect voor meer stimulatie van fibroblasten en daardoor voor meer aanmaak van collageen en elastine.

 

Wat is de werking van een PRX-T33 in combinatie met Microneedling?

Door de combinatie van PRX-T33 en Microneedling - die minuscule openingen in de huid maakt - kan de PRX-vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald.

 

Wanneer PRX-T33 wordt gecombineerd met microneedling, dan wordt microneedling na de PRX-T33 toegepast. Het zal zorgen voor een nog beter en effectiever resultaat wanneer er op anti-ging of huidverbetering wordt gewerkt.

De combi behandeling zorgt voor een versnelde huidvernieuwing; de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. De huid wordt zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Fijne lijntjes, acne littekens en een grove huidstructuur vervagen. Ook is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. Vanaf de eerste sessie is de huid volop gehydrateerd met een frissere, jongere uitstraling. 

Skin booster PRX=T33 van WiQo hele jaar.jpg

Hoe is de behandeling opgebouwd en moet ik dit herhalen?

199055141_223861806244425_2836285506338486724_n.jpg

PRX-T33 is allesomvattend: het verbetert de algehele huidgezondheid en stimuleert lichaamseigen collageen. Geen naalden, geen chirurgie en natuurlijk resultaat zonder vervelende complicaties zoals vervelling of blauwe plekken. Resultaten zijn direct na de eerste behandeling al zichtbaar: de huid is gladder, voller, rimpeltjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow die lang aanhoudt.

Voor een duurzaam en langduriger effect kun je het de behandeling een aantal keren herhalen. De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté en lichaam.

Kan je deze behandeling het hele jaar door doen?

Ja! hoe fijn is dat.

Voor extra resultaat is het prachtig te combineren met microneedling.

Heb je pigmentvlekken dan wordt de behandeling gecombineerd met de ND Yag Laser.

We geven je graag een op maat samengesteld advies, informeer naar de mogelijkheden.

BEHANDELINDICATIES

  • Vochtarme huid

  • Doffe, vale huid

  • Slappe huid

  • Verouderde huid

VOOR WIE

Skin booster PRX-T33 en Psolution.jpg

Voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en elk huidtype

Behandeling:

- 5 - 12 jaar; littekens (waterpokken, krentenbaard)
- 12 - 25 jaar; als vervanging van gezichtsreiniging (egaliseert de huidstructuur en vergemakkelijkt het verwijderen van onzuiverheden en mee-eters)

- 25 - 35 jaar; striae
- 35 - 45 jaar; natuurlijke revitalisering van gezicht en lichaam, preventie bij huidveroudering, verslapte decolleté
- 45 jaar; huidveroudering, vochtarme huid, verslapte decolleté

optimizer_404A0941_90.jpg

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

bottom of page