top of page
striae

Striae

Striae behandeling met Microneedling

OVER DE BEHANDELING

Striae (of strepen) worden vooral gezien bij zwangere vrouwen en de kans op het krijgen van zwangerschapsstrepen is extra groot als je voor je 30e zwanger wordt.

 

Ook mannen kunnen last krijgen van striae, zeker bij een snelle gewichtstoename. Daarbij kunnen intensieve lengtegroei (bij pubers) en overmatige spiergroei (bij krachttrainers) striae veroorzaken.

 

Hoewel we nog steeds weinig weten over het exacte ontstaansmechanisme weten we wel dat factoren zoals hormonen, aanleg en huidtype allemaal kunnen bijdragen aan het ontstaan van die vervelende onderhuidse littekens.

 

Ook komen striae vaker voor bij een donkere huid en bij mensen die roken.

Let op

In onderzoeken naar behandelingen bij striae wordt een onderscheid gemaakt tussen twee soorten striae;

Striae rubra (rode striae) en Striae alba (witte striae).

Striae rubra zijn rood en hebben een grillig uiterlijk. Deze variant kan uiteindelijk overgaan in witte ongepigmenteerde lijnen en deze striae alba zijn permanent.

 

Zoals je waarschijnlijk wel zult vermoeden, zijn striae rubra beter te behandelen dan striae alba.

Skin Care
Natural Beauty
Behandeling: wat is mogelijk?

Crème’ s die gebruikt kunnen worden dienen vitamine A-zuur te hebben. Crème met deze vitamine moeten voorgeschreven worden door een arts.

Wat kun je nog meer doen.


Peelings op de gebieden waar striae voorkomt werken effectief. Voor een goed resultaat zijn wel meerdere behandelingen nodig.
 

Microneedling. Ook hier zul je meerderen behandelingen van nodig hebben om de striae te verminderen. De kans op succes is wanneer je er vroeg bij bent.

 

Kijk voor de contra-indicaties bij Microneedling (graag onder het woord microneedling een verwijzing naar de contra-indicaties onder microneedling)

OVER TARIEVEN

Wij willen onze cliënten blij maken. Het concept waar we achter staan heet dan ook ’beste prijs / kwaliteit verhouding’.

optimizer_404A0941_90.jpg

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID

Tevredenheidsgarantie

De oplossing voor drukbezette vrouwen, dames & heren. Wilt u minder tot geen tijd meer te hoeven besteden aan uw persoonlijke verzorging, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb al talloze klanten geholpen zodat zij lekkerder in hun vel zitten en zich zelfverzekerder voelen.​

Ik werk nauw samen met elke klant om exact te begrijpen waar de klant naar op zoek is, zodat de juiste resultaten kunnen worden bereikt.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten.

bottom of page